top of page

J. Store

Aalter
Photography / Stéphanie Mathias

A shopping experience in a monochromatic setting that allows the clothing to hang against a timeless backdrop.
The entire interior of this property seems to be immersed in a contemporary grey-blue mint colour.

The sharp elements that give an industrial look are in contrast to the soft mantle of carpeting and the round shapes in the fitting room area.
The result is a discovery of the collections in an assembly of sharp, angular geometries where the graphic lighting emphasises the industrial framework.
The fitting area calls for a break, in a cosy room finished with woollen tufted floor coverings and washed cotton curtains.

J. Store

Aalter
Fotografie / Stéphanie Mathias

Een winkelervaring in een monochroom kader die ervoor zorgt dat de kledij tegen een tijdloze achtergrond hangt. Het volledige interieur van dit pand lijkt als ondergedompeld in een hedendaagse grijsblauwe muntkleur.

De scherpe elementen die een industriële look geven staan in contrast tegen de zachte mantel van kamerbreed tapijt en de ronde vormen in het paskamergedeelte.

Het resultaat is een ontdekking van de collecties in een assemblage van scherpe, hoekige geometriëen waar de grafische verlichting het industiëel kader benadrukt. Het pasgedeelte vraagt om een rustpauze, in een gezellige ruitme afgewerkt met wollen getufte vloerbekleding en verwassen katoenen gordijnen.

Close Site Navigation
bottom of page